';
KANERVA – Kypsiä marjoja
Kuva: Paula Virta
Kuva: Paula Virta
Kanervan uusi single ”Kypsiä marjoja” on päiväuni tai fantasia.

 

”Kirjoitin ensimmäisen version tästä biisistä jo pari, kolme vuotta sitten.  Idea oli sama: laulussa etelän tyttö muistelee yötä pohjoisen miehen kanssa.  Aamulla mies on lähtenyt ja jäljellä on epäilys siitä että kaikki oli vain unta.  Paitsi että pöydällä on kourallinen kypsiä marjoja.  Mistä ne siihen päätyivät?     Studiossa bändin kanssa soittaessa biisiin syntyi heti voimakas imu ja tunnelma. Tässä on liikettä, mystiikkaa ja viidakkoa.”

Kanerva aloitti soolouransa 2010 julkaistulla Herra heinäkuu-ep:llä, jonka nimikappale palaa aina radioaalloille yhtä varmasti kuin kesä itse. Muutaman vuoden tauon jälkeen Kanerva julkaisee nyt uutta materiaalia ja laulujen ote on kypsä ja avoin.

Edellinen sinkku ”Muiden onni” (Texicalli Records) julkaistiin elokuussa 2016. Pitkäsoittoa on odotettavissa vuoden 2017 keväällä. Lauluissa suomenkielinen kerronta kohtaa amerikkalaisen singer-songwriter-perinteen ja kaiken nivoo yhteen Kanervan vahva ääni sekä taitava kitarointi.

KUUNTELE @ SPOTIFY

 

KUUNTELE @ SOUNDCLOUD

 

KANERVA
Kypsiä marjoja
TEXCDS 1006
ISRC: FI-TCR-16-00030
Säv. & san. Kanerva

Kanerva – kitarat ja laulu
Hannu Pikkarainen- rummut ja kitara
Harri Rantanen- basso

äänitys ja miksaus Juha Takanen
masterointi Pauli Saastamoinen / Finnvox

Comments
Share
Texicalli

Leave a reply


Warning: Missing argument 2 for Jetpack_Subscriptions::comment_subscribe_init() in /home/texicall/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php on line 601