';
VIITASEN PIIA – Laulumaa. ENNAKKOMYYNTI.
Oops...
Slider with alias viitasen piia ennakko 2 not found.

Viitasen Piian odotettu Laulumaa -albumi ilmestyy 25.11.2016.  Laulumaa on jykevä kokonaisuus, jossa korostuvat vahvat ja koskettavat lyriikat, taianomaiset melodiat ja orkesterin saumaton yhteissoitto.

CD saadaan varastoon siis 25.11.2016 mennessä.  Sen sijaan vinyylitehtaat ovat kiireisiä ja toimitusajat pitkiä.  Laulumaa-LP saapuukin vasta maaliskuussa 2017.

Myymme levyjä ennakkoon.  CD:n saat kotiisi rahtivapaasti heti sen ilmestymispäivänä hintaan 18.00€.  Vinyylin (rajoitettu painos 300 kpl) voit tilata ennakkoon (hinta 24.00€ + kotimaan rahti 8.00€).   Rahtikuluissa voi säästää, mikäli pystyy noutamaan LP-levyt seuraavista pisteistä: Keltainen Jäänsärkijä (Helsinki), Digelius Music (Helsinki), Swamp Music (Tampere) tai Laukontorin Antikvariaatti (Tampere).

Albumin on äänittänyt, miksannut ja tuottanut Oona Kapari ja sen on masteroinut Pauli Saastamoinen (Finnvox).

KAPPALEET:   Miksi pelkäisin / Vieraita loppuun saakka / Saman virran reunalla / Vanha ystävä / Sana vaan / Kuuletko äitini mua / Laulumaa / Rukous rauhasta / Maa on syntinen laulu / Luovu laulaen / Kanna minut, kannan sinut

KUUNTELE

@ Spotify

VIITASEN PIIA

Yhtye

Piia Viitanen (laulu&kitara), Mikko Malmivaara (kitara), Matias Tyni (koskettimet), Juho Niemelä (basso), Oskari Lehtonen (rummut). KUVA: MInttu Saarni.
BIO

Viitasen Piia julkaisee 25.11.2016 uuden albumin, joka kantaa nimeä Laulumaa.

Viitasen Piia on tummanpuhuvaa luomufolkkia soittava yhtye, joka on julkaissut ennen Laulumaata kaksi kriitikoiden ylistämää albumia. Syksyllä 2012 julkaistu debyytti keräsi loistavia arvioita ja sai mainittavasti radiosoittoa, vaikka kyseessä oli omakustanne. Toinen albumi, Uni onnesta, valittiin useassa äänestyksessä vuoden albumien joukkoon sekä vuoden 2014 Emma-ehdokkaaksi kriitikoiden valinta-sarjassa.

Laulumaa on luonnollinen jatkumo yhtyeen aiemmalle tuotannolle, avaten jälleen oven Viitasen Piian unien ja tarinoiden maailmaan. Laulumaa-levyn kappaleet huokuvat rauhaa ja jännitettä, melua ja hiljaisuutta. Texicalli Recordsin julkaiseman albumin on tuottanut ja äänittänyt Oona Kapari Finnvox-studioilla.

Laulumaa on piilopaikka, lepopaikka, johon voi paeta elämän absurdiutta. Laulumaa on samaan aikaan sekä hätähuuto että ylistyslaulu tälle maalle, joka meitä joka päivä kantaa.”

Levynjulkaisukonsertti 5.12.2016 Kuudennella linjalla.

w/ Topi Saha ja Markus Perttula

LISÄTIETOJA:   texicalli@texicallirecords.com  viitasenpiia@gmail.com   www.viitasenpiia.com

 

Promokuvat

by Minttu Saarni

Viitasen Piia TEXCD 147
Texicalli

Leave a reply


Warning: Missing argument 2 for Jetpack_Subscriptions::comment_subscribe_init() in /home/texicall/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php on line 601