';
KANERVA – Kypsiä marjoja (VIDEO)
Kanervan uusi single ”Kypsiä marjoja” on päiväuni tai fantasia.

 

”Kirjoitin ensimmäisen version tästä biisistä jo pari, kolme vuotta sitten. Idea oli sama: laulussa etelän tyttö muistelee yötä pohjoisen miehen kanssa. Aamulla mies on lähtenyt ja jäljellä on epäilys siitä että kaikki oli vain unta. Paitsi että pöydällä on kourallinen kypsiä marjoja. Mistä ne siihen päätyivät?
Studiossa bändin kanssa soittaessa biisiin syntyi heti voimakas imu ja tunnelma. Tässä on liikettä, mystiikkaa ja viidakkoa.”

Kanerva aloitti soolouransa 2010 julkaistulla Herra heinäkuu-ep:llä, jonka nimikappale palaa aina radioaalloille yhtä varmasti kuin kesä itse. Muutaman vuoden tauon jälkeen Kanerva julkaisee nyt uutta materiaalia ja laulujen ote on kypsä ja avoin.

Edellinen sinkku ”Muiden onni” (Texicalli Records) julkaistiin elokuussa 2016. Pitkäsoittoa on odotettavissa vuoden 2017 keväällä. Lauluissa suomenkielinen kerronta kohtaa amerikkalaisen singer-songwriter-perinteen ja kaiken nivoo yhteen Kanervan vahva ääni sekä taitava kitarointi.

 

***

KANERVA
Kypsiä marjoja
TEXCDS 1006
ISRC: FITCR1600030
säv. & san.: Kanerva

Kanerva – laulu, kitara
Hannu Pikkarainen – rummut, kitarat
Harri Rantanen – basso

VIDEO:
Ohjaus Vera Melleri
Kuvaus ja valot: Eero Heinonen
Valaisu + kamera-assarointi Antti-Veikko Salo ja Veera Lappalainen
Leikkaus + värimäärittely Netta Uusitalo

Erityiskiitos: Valtteri Raekallio

 

Comments
Share
Texicalli

Leave a reply


Warning: Missing argument 2 for Jetpack_Subscriptions::comment_subscribe_init() in /home/texicall/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php on line 601