';
KARI HEVOSSAARI & KAJ CHYDENIUS @ Kotka 8.2.17
Kari hevossaari

Kotkan Kaupunginteatteri (Musaklubi) ke 8.2. klo 19 Naapuri-näyttämöllä

PENTTI SAARITSA JA YSTÄVÄT

Upeaääninen Kari Hevossaari tulkitsee kaksikymmentä Kaj Chydeniuksen säveltämää laulua. Näistä puolet on sävelletty Pentti Saaritsan runoihin ja toinen puoli muiden runoilijoiden teksteihin, kommenteiksi ensimmäisille. Näin Saaritsan ”Laulu kahdesta veneestä” saa vierelleen Bertolt Brechtin ”Laulun paikasta ja takista” ja ”Muistoja Bogotasta” kohtaa Lauri Siparin ”Pietari-valssin” sekä Alfred de Mussetin ”Venetsian”. Kun mukaan sotketaan Elmer Diktoniusta ja Rooman keisari Hadrianusta sekä muutama vielä muu kynäveikko, tuloksena on tunteikas matka läpi historian, karttapallon ja eletyn elämän.

Kesto noin 1 h 45 min väliajan kanssa

Liput 16 €

https://www.kotkanteatteri.fi

Mukana myös Texicalli PopUp-Shop.

Texicalli

Leave a reply


Warning: Missing argument 2 for Jetpack_Subscriptions::comment_subscribe_init() in /home/texicall/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php on line 601