';

Suvi Isotalo Texicallin talliin.

Suvi Isotalo Texicallin talliin.

SUVI ISOTALO

Uusi artistikiinnitys.

Texicalli Records Oy toivottaa helsinkiläisen laulaja/lauluntekijä Suvi Isotalon tervetulleeksi talliinsa. Tulevan albumin suunnittelu-/sävellystyö on käynnissä ja sen ilmestymisajankohta on syksy 2018. Edellinen levy ”Näin minusta tuli ihminen” (Sound Of Finland) ilmestyi vuonna 2015.
Oman tuotantonsa lisäksi Isotalo on säveltänyt musiikkia useisiin näyttämöteoksiin. Viimeisimpänä produktiona musiikki tämän syksyn kiitettyyn uutuusnäytelmään ”Erottaja 1917-18” (Teatteri Avoimet Ovet).

Texicalli

Leave a reply


Warning: Missing argument 2 for Jetpack_Subscriptions::comment_subscribe_init() in /home/texicall/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php on line 601