';
Uusi single. Matti – Muualla muut maat.

Talvea pakoon – artisti Matti julkaisi uuden singlen

 Laulaja-lauluntekijä Matti julkaisee uuden singlen Muualla muut maat. Kaukomaiden kaipuusta kumpuava, tarttuva poprock-kappale tuntuu istuvan hyvin julkaisuajankohtaansa, vuoden pisimpien ja kylmimpien päivien keskelle. 

 Uutuussingle käsittelee tähän aikaan vuodesta monellekin suomalaiselle tuttua aihepiiriä: kunpa voisi jättää loskan ja pimeyden taakseen ja suunnata kohti jotain aivan muuta. Myös artistille itselleen ajatus on tuttu. 

– En ole lainkaan talvi-ihminen. Pitäisi varmaan harrastaa hiihtämistä tai muuta vastaavaa, jotta tästä vuodenajasta pystyisi nauttimaan. Etenkin näin alkuvuodesta sohjon keskellä kahlatessani huomaan usein haaveilevani matkasta lämpöön, enkä usko olevani ainoa, Matti arvuuttelee. 

Matti on Tampereelta Helsinkiin kotiutunut pitkän linjan muusikko, joka on vuodesta 2016 asti esiintynyt sooloartistina. Tänään ilmestynyt single on hänen ensimmäinen kaupallinen julkaisunsa: sen julkaisusta vastaa Texicalli Records, yksi Suomen merkittävimmistä itsenäisistä levy-yhtiöistä. Kappale on myös Matin ensimmäinen yhdessä hänen yhtyeensä kanssa tehty julkaisu. 

– Tämä single on selkeä harppaus eteenpäin urallani. Tässä uudistuu todella paljon: bändin myötä soundi kasvaa ja julkaisijan tultua mukaan kuvaan koko artistitoiminta kehittyy entistä ammattimaisemmaksi, aiemmin lähes kaiken itse tehnyt Matti kuvailee. 

Kappale on kuunneltavissa Spotifyssa ja kaikissa muissa merkittävissä musiikkipalveluissa. Matti on vielä lyhyehkön soolouransa aikana ehtinyt jo herättää verrattain paljon mielenkiintoa niin yleisön kuin mediankin keskuudessa. Viime vuonna hän esiintyi muun muassa Suomen suurimmassa musiikkialan ammattilaistapahtumassa Lost in Musicissa. 

Lauantaina 20.1. Matti juhlii singlen julkaisua niin ikään keikkailun merkeissä, kun hän esiintyy yhdessä yhtyeensä kanssa Dog’s Homessa Tampereella. Yhtye nousee lavalle klo 22.30 ja liput keikalle maksavat 5 €. 

Matti
Muualla muut maat
TEXCDS 1016
Kesto: 3:53
ISRC: FI-MAW-17-00001
EAN: 6417698182729
Julkaisu: 19.1.2018

Säv. & san.: Matti Virtanen
Sov: Matti Virtanen, Teemu Sarjamo, Ville Viitanen, Matias Ärrälä

Matti Virtanen – laulu, kitara
Ville Viitanen – kitara
Matias Ärrälä – basso
Teemu Sarjamo – rummut

Äänitetty 15.-17.9.2017
Äänitys: Niila Perkkiö / Coal Mine Studios

Miksaus: Niila Perkkiö / Coal Mine Studios
Masterointi: Svante Forsbäck / Chartmakers
Kuva: Antti Kemppainen

Comments
Share
Texicalli

Leave a reply


Warning: Missing argument 2 for Jetpack_Subscriptions::comment_subscribe_init() in /home/texicall/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php on line 601