';
SOFIA – Your Arms

SOFIA. uusi single "Your Arms". Nyt kaikissa tärkeimmissä digipalveluissa.

SOFIA 1920x1080 POST

Upeaääninen  itähelsinkiläinen laulaja-lauluntekijä SOFIA (17 v.) jatkaa uraansa komealla toisella singlejulkaisulla ”Your Arms”.  Helmikuinen debyyttisingle ”Underwater” on kerännyt spottarissa reilusti yli 44000 soittokertaa ja viipyi myös useita viikkoja virtuaalilistalla.  Älkää missatko! SOFIAsta kuullaan vielä.

Torstaina 24.5. SOFIA esiintyy livenä hienon orkesterinsa kanssa Semifinal -klubilla (Helsinki) yhdessä kahden muun nousevan artistin: Mendi Moon (Ranka Kustannus) ja Marjut (Suomen Musiikki) kanssa. Tervetuloa!  Lisätietoa tästä.

SOFIA - Your Arms 2.0
KUUNTELE, LATAA TAI STRIIMAA!
SOFIA. Listen, Download or stream!

SOFIA
Your Arms
TEXCDS 1019
Duration: 3:21
ISRC: FI-TCR-18-04332
EAN: 6417698183399
Release: 27.04.2018
 
Composer: Matti Pitkänen, SOFIA
Lyrics: SOFIA
Arrangement: Matti Pitkänen
 
Photgraphy: Nadi Hammoudi
 
© & (p) Pajatso Musiikki / Texicalli Records Oy 2018

SOFIA is a 17 year old talented modern singer-songwriter from Helsinki Finland. She draw inspiration to her music from soul and americana classics as well as modern pop bangers. She breakes the walls between emotionality and harsh underground vibes resulting fresh slightly experimental pop music with songs strongly in the center of all.

 

Comments
Share
Martti Heikkinen

Leave a reply


Warning: Missing argument 2 for Jetpack_Subscriptions::comment_subscribe_init() in /home/texicall/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php on line 601