';
MIRKKA – Mun sydän on sun

MIRKKA
Mun sydän on sun
TEXCDS 1042
UPC: 6417698196665
ISRC: FI-TCR-19-00097

Sävellys ja sanoitus: Mirkka Paajanen
Sovitus: Markku Perttilä, Sampo Haapaniemi, Mirkka Paajanen
Tuotanto: Sampo Haapaniemi ja Markku Perttilä
Äänitys: Sampo Haapaniemi/Sonic Pump Studios ja Markku Perttilä
Miksaus: Sampo Haapaniemi
Masterointi: Jaakko Viitalähde
Kuva: Jyri-Pekka Puolakangas
Kansi: Texicalli Records
Keikat: Ohjelmatoimisto Kristalli
Yhteystiedot: johanna@ohjelmakristalli.com

Soittajat:
Mirkka Paajanen, laulu ja piano
Markku Perttilä: Kitara, mandoliini, ohjelmointi
Sampo Haapaniemi: rummut, piano, ohjelmointi
Juho Kivivuori: Kontrabasso

Huikea laulaja-lauluntekijä Mirkka julkaisee herkän sinkun ”Mun sydän on sun” tulevalta levyltään!

Laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen, artistinimeltään Mirkka, julkaisee 25.10 ensimmäisen sinkkunsa ”Mun sydän on sun”, syksyllä 2020 julkaistavalta levyltään.  Levy on jatkoa Mirkan 2017 julkaistulle debyyttialbumille ”Että muistaisit saman”, joka ihastutti kuulijoitaan vahvoilla ja tarkkanäköisillä tarinoillaan sekä raikkaalla musiikillaan.  Debyyttilevy herätti huomiota niin yleisössä kuin lukuisissa medioissakin, muiden muassa Ilta-Sanomissa, ja kyseiseltä levyltä tuttu ”Me kaksi”-biisi soi edelleen mm. Radio Suomessa. Syksyllä 2018 Mirkka puolestaan julkaisi hieman omasta linjastaan poiketen jazzsävytteisen levyn ”Kauneus”, Toni Edelmannin muistoksi.  Levy koostui Tonin säveltämistä ruotsalaisista runoista, jotka Mirkka suomensi vapaasti, Tonin toiveita kunnioittaen.  Levyllä musisoi Mirkan lisäksi myös mm. Jukka Perko.  Myös ”Kauneus” herätti kuulijoissaan ihastusta ja sai mm. täydet viisi tähteä Keskisuomalaisen toimittajalta.

Suurelle yleisölle Mirkka lienee tutuin Suomen eturivin artistien taustalta niin laulajana, muusikkona kuin biisintekijänäkin.  Mirkan biisejä ja musisointia ovat käyttäneet viimeisten vuosien aikana mm. Kaija Koo, Mikko Kuustonen, Samuli Edelmann, Suvi Teräsniska, Vesa-Matti Loiri, Laura Voutilainen, Katri Helena, Cheek, Jari Sillanpää, Neljänsuora, Lauri Ylönen, Anna Eriksson, Club For Five sekä Rajaton. Tulevana syksynä Mirkan voi nähdä niin Mikko Leppilammen kuin Hectorinkin taustalla. Mirkan ääneen ja lauluihin ovat ihastuneet monien artistien lisäksi myös yleisö, ja syksylle 2020 onkin luvassa kiertue, jossa kuullaan tulevan levyn biisien lisäksi myös debyyttilevyn lauluja.  Mirkan laulua ja karismaa on ihmetelty lukuisissa medioissa, kuten Helsingin Sanomissa ja Me Naiset -lehdessä. Mirkka onkin vahva ja herkkä esiintyjä, joka osaa ottaa yleisönsä myös livenä.

”Tuorein sinkku ”Mun sydän on sun” syntyi menettämisen pelosta, ja kappale alkaa tilanteesta, joka synnytti lopulta koko biisin: Heräsin painajaisunesta, joka oli niin todentuntoinen, ettei siitä meinannut päästä yli, yrityksistäni huolimatta. Tuona päivänä havahduin jälleen kerran siihen, kuinka rakkaita ne kaikkein rakkaimmat ihmiset onkaan. 

Kappaleen esituotannon teki luottokitaristini Make Perttilä oman esituotantoni pohjalta ja kappaleen tuotti loppuun muiden muassa Kaihon Karavaanista tuttu Sampo Haapaniemi. Kappale on konstailematon rakkauslaulu, johon on helppo samaistua kaikkien niiden, jotka ovat koskaan rakastaneet ja ymmärtäneen elämän haurauden. Tämä asetelma on myös koko tulevan levyn kantava teema. Varmaa on vain nyt ja huomisen kannalta olennaista on se, miten elän tässä hetkessä. ”  -Mirkka

2019 tulevat keikat:
Mikko Leppilampi 15.11, yksityistilaisuus
Munkka-Love 23.11, Munkkivuoren kirkko
Hector Turku 5.12, Catorade Center
Hector Oulu 7.12, Club Teatria
Hector Jyväskylä 8.12, Paviljonki
Hector Tampere 10.12, Tampere-talo
Hector Helsinki 12.12, Hartwall Arena
Mikko Leppilampi 13.12, yksityistilaisuus
Kauneimmat joululaulut 14.12, Pyhän Laurin kirkko

Comments
Share
Martti Heikkinen

Leave a reply


Warning: Missing argument 2 for Jetpack_Subscriptions::comment_subscribe_init() in /home/texicall/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php on line 601