';

UUSIMMAT JULKAISUT

Kielo Kärkkäinen on tamperelainen laulaja-lauluntekijä, joka julkaisee syksyllä 2019 toisen albuminsa suomenkielistä folkia. Keitä me olemme on levy kamppailusta ja tuhon pelosta jatkuvuuden kaipuun keskellä. Se tutkii ihmisen halua löytää yhteys itseensä ja toiseen, selvitä myrskyistä ja uskaltaa luottaa. Texicalli Recordsin julkaisema Keitä me olemme seuraa 2017 ilmestynyttä debyyttialbumia Tule. Kielo on vahva ja taitava laulaja, joka keikkailee aktiivisesti ympäri maata. Lauluntekijänä hän haluaa yhdistää runon ja sävelen polkematta kumpaakaan. Musiikissa ja ilmaisussa on kaikuja teatterimusiikista ja jazzista. Kielon keikat ovat vahvatunnelmaisia ja intiimejä, joilla kuulija saa nauttia kunnianhimoisista teksteistä, sulavasta musiikillisesta osaamisesta ja syvästä tunneyhteydestä.
Samanna on nelihenkinen bändi Tampereelta, joka on perustettu keväällä 2015. Bändi esittää kosketinsoittaja-laulaja Anna Pesosen säveltämiä ja sanoittamia kappaleita samannalaisin sovituksin. Samannan musiikkia on vaikea lokeroida vain yhteen tyylilajiin.  Musiikissa on kuultavissa vaikutteita monista genreistä kuten esimerkiksi folkista, popista ja jazzista.  Myös sanoitukset ovat tärkeä osa kokonaisuutta.  Samannan soundissa kuuluu viehtymys vanhoihin soittimiin.  Samannan toinen albumi ”Itsetunto” (CD/LP/DIGI)  ilmestyy 13.09.19.  Sen voit tilata ennakkoon alla olevista linkeistä.  CDt toimitetaan ilman postikuluja; vinyylin toimitus maksaa 6€.
Yllä oleva LISÄINFO -painike ohjaa sinut Texicalli Recordsin oman verkkokaupan sivuille. Kaikki tärkeimmät maksutavat (verkkomaksu suoraan pankkitilitäsi, luottokorttimaksu, PayPal). Cd-levyt toimitamme ilman postimaksuja. Vinyylilevyn hintaan lisäämme 6 € postituskuluja.

AJANKOHTAISET ARTISTIT

UUTISET / BLOG

TEXICALLI @ INSTAGRAM